GONGBAD
 
Nu är en underbar Paiste 38 tum symfonisk Gong levererad till Maroja Yogacenter!
 
Datum för vårens Gongbad:
 
160129
160219
160318
Alla datumen är fredagar 18.00-ca 20.00
Investering: 250 kr inkl Yogite. Vissa Gongbad kombineras med Yoga Nidra.
 

Enskild Gongsession 75 min 650 kr

Vi samtalar en stund innan och sätter en intention med Gongbadet, ex mer lugn och närvaro. Vi gör några förberedande yogaövningar innan du får sjukna in i dig själv och njuta av tonerna som vibrerar igenom dig och ditt enrgisystem.


Gongen har förmåga att ta en person till ett tillstånd bortom sinnet och tankarna där man kan uppleva en enhet med allt. Den hjälper dig på ett mycket effektivt sätt i processen att förändra invanda tankemönster och beteenden, som många gånger hindrar dig från att komma i kontakt, med ditt inre. Gongen är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne, du kan också släppa djup liggande spänningar/blockeringar under ett gongbad och därmed känna dig vitaliserad till både kropp och sinne efteråt.
 
”Gongbad” har inget med vatten att göra, utan betyder att du ligger ner, slappnar av och låter gongens vibrationer skölja igenom dig och ditt energisystem
 
Vi vet att den helande gongen genererar spridda toner/frekvenser som påverkar hjärnan, det sker nästan omedelbart när gongens periodiska tryckvågor kommer in i sinnets självmedvetenhet. Detta är “Gongens medvetenhet” eller “Gongens väg”. “Syftet med en gong meditation är att eliminera spår av emotionellt återkommande karma, genom att leda lyssnarna till yogisk neutralt tillstånd kallat Turiya. Upplevelsen av gongen fördjupar din kontakt med din ande/själ.”